Business planul unei intreprinderi

Clientii au foarte multe motive pentru a apela la aceasta firma, dintre care putem aminti: Descrierea produselor si a serviciilor Firma noastra ce are ca obiect de activitate organizarea de evenimente sociale.

Firma este organizata si condusa de cei doi asociati, Marius Georgescu si Ioana Padurararu si are un numar de 17 angajati printre care amintim doi soferi, un DJ, doi bucatari, patru chelneri, doi fotografi, doi cameramani, doi animatori, doua persoane care se ocupa cu realizarea decoratiunilor si aranjamentelor florale, o persoana care se ocupa de organizarea evenimentelor, un administrator.

Etapa urmaririi planului de afaceri - se realizeaza monitorizarea rezultatelor si rezolvarea situatiilor neprevazute aparute ca urmare a dinamicii activitatii societatii, pietei, concurentei s.

Ca o evolutie fireasca in dezvoltarea afacerii, se doreste o diversificare a activitatii, si astfel satisfacerea cresterii cererii inregistrate in cadrul pietei de consum.

Grupul are in momentul de fata 9 hipermagazine: Un tip foarte utilizat de structura a planului de afaceri este cea departamentala. Astfel factorii timp, uman, tehnic si economic trebuie sa fie in stransa legatura si utilizati rational.

Model plan de afaceri pentru infiintarea unei firme de furnizare servicii internet

El trebuie sa stie: Definire Planul de afaceri este documentul construit pentru a determina drumul de parcurs al unei intreprinderi intr-o anumita perioada de timp. Tipul investitiei Investitia consta in principal in deschiderea propriu zisa a firmei, inchirierea unui imobil, achizita echipamentelor necesare laptopuri, imprimante, mobila etcachizitia de licente.

Descrierea investitiei planificate Investitia va fi una destul de ridicata, deoarece piata pe care intra este deja foarte dezvoltata, pe langa companiile mari Mobexpert, Ikea existand si alte companii mai mici.

Business Market

Abia astept sa va promovez alte evenimente si sa pun umarul la sustinerea acestei initiative Florin Grierasu Scrieliber. Cand termini primul proiect al Planului de afaceri, va trebui sa faci unele verificari ale anumitor subiecte din acesta. Marea diferenta intre a fi om de afaceri si a fi angajat este capacitatea de a privi in ansamblu afacerea.

Infiintat in urma cu 15 ani de omul de afaceri Dan Sucu, Grupul Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, avand o cifra de afaceri in de milioane de euro, plasandu-se astfel intre primele 12 intreprinderi europene din industria mobilei.

Firma noastra doreste sa ofere clientilor sai confortul de a participa la diferite activitatii distractive, feriti de stresul si oboseala specifice organizarii pe cont propriu a unui astfel de eveniment. Surse de finantare, utilizarea fondurilor IV. Cristian Florescu Anul acesta,am avut nevoie de sprijin pentru a imi deschide propria firma.

Primul magazin a fost deschis in Romania la inceputul anului si comercializeaza produse de mobilier si accesorii. Sumar executiv in care se prezinta in rezumat ideea de afaceri 2. Un curs foarte interesant si util, un foarte bun punct de plecare pentru oricine vrea sa isi inceapa o afacere.

Unul din lucrurile pe care le detest la cote inalte este sa stau la cozile de la institutiile statului si apoi sa vad ca imi lipseste ceva. In acest scop, se va utiliza ca metoda de promovare uitlizarea brosurilor, pliantelor, anunturilor publicitare, internetului, reclamelor TV, participarea la targuri cu teme specializate pe produse naturale, participare la diverse conferinte din domeniu; Este foarte important ca aceasta promovare sa fie realizata de persoane care au deja cat de cat exeperienta in acest domeniu,astfel intreprinderea se poate folosi de atuu-rile fiecaruia dintre componentii echipei,ceea ce face ca in locul unor expuneri sau experimente teoretice prezentate de catre oameni lipsiti de practica sa se dezbata probleme reale si urgente.

In cazul in care un client se arata interesat de oferta noastra generala, va fi tinut la curent cu calendarul evenimentelor sau i se va crea, la cerere, un eveniment personalizat sau orice alta actiune pe care acesta o doreste si pe care firma noastra este sigura ca o poate realiza.

Societatea poate deschide filiale, reprezentatii, sucursale, sau alte unitati in tara sau in strainatate, in conditiile respectarii formalitatilor prevazute de lege. De fapt, mereu planifici ceva in afacerile tale.

Definirea scopului proiectului In acest moment pe piata nu este nici o companie care sa ofere toate serviciile pe care aceasta companie le va oferi. Clienti La inceput ne vom adresa exclusiv pe piata locala: Secretul succesului REAL in afaceri este planificarea riguroasa, profesionista.

Astfel, pentru indeplinirea acestei misiuni, societatea si-a propus sa atinga o serie de obiective financiare, de marketing, de resurse umane si alte obiective, cum sunt: Principala caracteristica a produsului este ca a fost conceput special pentru persoanele care doresc un stil de viata cat mai natural si o alimentatie cat mai sanatoasa.

Realizarea potențialului economic și implementarea unei idei de afaceri în practică depind în mare măsură de posibilitățile financiare. Fie că sunteți la etapa inițierii unei afaceri, fie că vă aflați la etapa când doriți să vă extindeți afacerea deja existentă, aveți nevoie de finanțare.

sa deschideti in alta tara din UE o filiala/sucursala a unei intreprinderi deja inregistrate in UE. Think turnonepoundintoonemillion.com mi-a realizat planul de afacere pe baza caruia am obtinut finantarea pe care o cautam. Va multumesc si va recomand! Cristian Florescu. 1. Ce este Planul de Afaceri Înainte de luarea deciziilor cu caracter obligatoriu privind crearea unei noi afaceri, dar, si înainte de a trece antreprenorul la schimbări radicale intr-o companie care deja functioneaza, un pas foarte util și necesar este elaborarea unui plan de afaceri (Business Plan).

Realizarea unei firme care sa ofere servicii complete in mobilarea unei case, unui hotel sau birou. Aceasta nevoie de proiect a fost identificata in momentul in care, pe aceasta piata, exista o cerere foarte mare neacoperita, iar companiile existente pe piata ofera doar partea de mobilier.

3. crearea unei clientele fidele, care sa fie multumita de serviciile oferite de firma noastra 4. cresterea permanenta a calitatii serviciilor oferite clientilor 5.

realizarea unui grad de ocupare a calculatoarelor de 50% in anul 1 si 60% in urmatorii doi ani.

Deschiderea unei afaceri in U.E.

B usiness planul sau planul de afaceri este un instrument primar de administrare al unei firme este pilonul conceptual al companiei şi reperul de bază al administratorului, cel mai întrebat document de către instituţiile financiare şi primul document scris care va fi solicitat de investitori sau parteneri de afaceri.

Business planul unei intreprinderi
Rated 3/5 based on 30 review
Planul de afaceri - Studiu teoretic privind elaborarea unui plan de afaceri